Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Litku Klemetti Martinuksessa, uusi näytelmä Vantaan Näyttämöllä – katso tästä menovinkit loppuviikkoon

Vantaan Näyttämön (Oraskuja 1) huoneteatterissa jatkaa lokakuun alussa esitykseen tullut Kissat-näytelmä.

Suomenruotsalaisen Walentin Chorellin 60-luvulla kirjoittama draama käsittelee tehtaassa työskentelevien naisten joukkoa, jossa käytöstä ohjaavat vietit ja vaistot.

Ihmisyyden eri puolet sadistisuuteen ja väkivaltaan asti näyttäytyvät asetelmassa, josta löytyvät niin kiusattu, kiusaaja kuin hiljainen hyväksyjäkin.

Näytelmän on ohjannut Simo Lappalainen.

Seuraavat esitykset ovat ke 13.10. klo 19,| la 16.10. klo 17, ja su 17.10. klo 17. Näytöksiä on lokakuun 30. päivään asti.

Liput 20/15 e, Netticket.

Litku Klemetti keikalla Martinuksessa

Litku Klemetti eli lauluntekijä Sanna Klemetti bändinsä kanssa värittää omaleimaisella ja lämminhenkistä huumoriakin sisältävällä indierockillaan perjantai-iltaa 15. lokakuuta Kulttuuritalo Martinuksessa (Martinlaaksontie 36) kello 19 alkaen. Liput 18–20 e Lippu.fi:stä tai R-kioskeista.

Rajoja rikotaan viimeisen kerran

Tasavertaisuutta korostava Rikotaan rajoja -musiikkitapahtuma järjestetään Kulttuuritehdas Vernissassa (Tikkurilantie 36) viimeistä kertaa to 14. lokakuuta klo 19. Esiintymässä muun muassa Yona ja Niklas Sillanpää. Vapaa pääsy.

Mitä muuta viikonloppuna tekisi? Etsi tekemistä menoinfosta tai vinkkaa omasta tapahtumasta muillekin.