Ratikan katusuunnitelmat Tikkurilassa ja Hakunilassa nyt esillä – oman kantansa voi kertoa verkossa

Ratikka kulkisi tulevaisuudessa Tikkurilan Ratakujaa pitkin, jonne tehdään tunneli. Rakennustyöt tulevat näkymään Tikkurilan keskustassa monin paikoin. Arkisto/Päivi Tuovinen

Vantaan ratikan ensimmäisiin katusuunnitelmaluonnoksiin voi tutustua Vantaan kaupungin verkkosivuilla, jossa niitä voi kommentoida 20. lokakuuta asti. Parhaillaan ovat esillä Hakunilan ja Tikkurilan suuralueiden luonnokset, jotka sijoittivat muun muassa Länsimäkeen, Vaaralaan, Kuninkaalaan ja Jokiniemeen.

Lue myös: Tikkurilassa asuva Kalevi pelkää, että ratikkatyömaa estäisi pääsyn arvostetuille parkkipaikoille – Tunnelin rakentaminen vaatisi räjäytyksiä kotitalojen vieressä

Lue myös: Vantaan ratikan reitti on jo "kiveen hakattu", vaikka hankkeen eteneminen on vielä epävarmaa – "Emme koe tekevämme työtä turhaan"

Luonnoksista voi kertoa mielipiteensä joko kaupungin verkkosivuilla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen ratikka@vantaa.fi. Kirjoita sähköpostiviestin otsikkoon sen katusuunnitelman nimi, jota mielipiteesi koskee.

Lue myös: Vantaan ratikan suunnittelun keskeyttämistä välittömästi vaatii 25 valtuutettua – Kaupunginjohtaja: Siinä haaskautuisi paljon rahaa, jos suunnittelu lopetettaisiin

Vantaan kaupungin tavoitteena on, että ratikan asemakaavaehdotukset ja niitä vastaavat katusuunnitelmaehdotukset tulisivat nähtäville yhtä aikaa alkuvuodesta. Näin vantaalaiset voisivat paremmin vaikuttaa ratikan suunnitteluun.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut