Vihreät, demarit ja kristillisdemokraatit nimesivät uusia ehdokkaita aluevaaleihin Vantaalla – katso nimilista

Uudenmaan Vihreät nimesi uusia ehdokkaita tammikuun aluevaaleihin.

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella Vihreät nimesi 10 uutta vantaalaista ehdokasta, joista kahden nimi ei ole julkinen.

Uudet ehdokkaat ovat Mira Stén, Aukusti Alanko, Johanna Lätti, Markus Vähälä, Hanna Kotta, Tuomas Peltola, Riku Romppainen ja Tuure Savuoja.

Lue myös: Aluevaaleissa ehdokkaana jo pitkä lista tuttuja vantaalaisnimiä – kokoomusvaikuttaja pelkää äänestysinnon jäävän laimeaksi

Kristillisdemokraatit nimesi ensimmäiset ehdokkaansa

Kristillisdemokraattien Vantaan osasto on vastaanottanut ensimmäiset ehdokasilmoittautumiset aluevaaleihin. Osa ehdokkaista on tuttuja Vantaan kuntapolitiikasta.

Ehdolla ovat Tiina Arlin, Joni Tikka, Jouko Jääskeläinen, Marja Salonius, Ulla Aikio-Bah, Tuomas Suominen, Pia Heikkinen, Eemil Silventoinen, Arto Jääskeläinen, Juha Malmi, Tiina Tuomela, Jan Axberg, Marja-Vuokko Mäkinen ja Laila Jouhki.

Demareilla ehdokkaat jo hyvin kasassa

Sosiaalidemokraatit on vahvistanut ensimmäiset 75 ehdokastaan aluevaaleihin. Heistä 65 on Vantaalta.

Nykyisistä valtuutetuista ehdolla ovat muun muassa Tarja Eklund, Naima el Issaoiu, Matilda Stirkkinen, Sirkka-Liisa Kähärä, Pirkko Letto, Kimmo Kiljunen ja Ulla Kaukola. Myös Jouko Lindtman on ehdolla aluevaaleissa. Sen sijaan kansanedustaja, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Antti Lindtman on ilmoittanut jo aiemmin, että hän ei lähde aluevaaleissa ehdolle.

Vantaalta ehdolla vaaleissa ovat myös Maiju Atzmon, Susanna Bruun, Lars-Peter Bäckström, Kalle Eklund, Soile Eriksson, Jarmo Eskelinen, Milla Friman, Tuija Haapalainen, Jukka Hako, Anu Hall, Markku Heikkilä, Risto Heinonen, Santeri Heinonen, Jaana Heiskanen, Heidi Hilas, Joni Hildén, Johanna Hristov, Sanna Huuskonen, Mari Hynninen, Katja Itäpää, Ulla-Maija Kopra, Emilia Kostilainen, Jouko Koskinen, Matti Kotiranta, Osmo Kähkönen, Kaarlo Kähärä, Onni Kärkkäinen, Päivi Laakkonen, Päivi Laakso, Sirkka Laaksonen, Reijo Liimatainen, Salla Lindblad-Palo, Mikko Merelä, Pekka Mykkänen, Tomi Mölsä, Mari Niemi-Saari, Tuija Oivo, Mika Oja, Muktar Osman, Eeva Pitkänen, Jyrki Riikonen, Eeva Roos, Marja-Liisa Saares, Jari Sainio, Eero Salonen, Kirsi Salonen, Heikki Sipiläinen, Ranbir Sodhi, Inka Somermäki, Riitta Särkelä, Säde Tahvanainen, Ida Tamminen, Miisa Tervala, Teija-Tuulia Toivonen, Tiina Vartiainen, Tony Viksten ja Mikko Weckström.

Juttua korjattu 27.10. klo 8.07. Lisätty demareiden ehdokaslistaan Jouko Koskisen nimi ja poistettu Niina Saarisen nimi, joka on Keravalta, ei Vantaalta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut