Mehiläiseltä mittava investointi Vantaalle: Lääkärit ja hammaslääkärit Tikkurilasta muuttavat yhteisiin tiloihin Jokiniemeen

Terveys: Uusiin tiloihin tulee yli 300 työntekijää.

Mehiläisen uusi lääkärikeskus valmistuu Tikkurilan juna-aseman viereen Jokiniemeen. Se avataan tammikuun lopussa. Tuomas Massinen
Armi Suojanen

Armi Suojanen

Terveydenhoitopalveluja tarjoava Mehiläinen yhdistää Tikkurilan Kielotien lääkärikeskuksensa ja Tikkuraitilla sijaitsevan hammaslääkärikeskuksensa yhteisiin tiloihin Jokiniemeen.

Uudet tilat aivan Tikkurilan juna-aseman kylkeen valmistuvat vuodenvaihteessa ja uusi lääkärikeskus avaa ovensa 31. tammikuuta.

Mehiläisen Vantaan yksikönjohtaja Teemu Jääskö kertoo, että lääkärikeskus vuokraa Spondalta käyttöönsä tiloja kerroksista 2–6. Työntekijöitä tiloissa työskentelee yli 300.

– Tulemme toimimaan noin sadassa huoneessa.

Jääskö sanoo, että uudet tilat ovat Mehiläiselle mittava investointi, mutta summia hän ei kerro.

– Vastaavaa ei ole Mehiläisessä tehty ainakaan kymmenen vuoteen pääkaupunkiseudulla, hän vertaa.

– Tilat kasvavat noin neljänneksellä. Tavoitteena on yli 100 000 asiakaskäyntiä vuodessa.

Tikkurilan vastaanotto Kielotie 7:ssä on Mehiläisen vilkkaimpia lääkärikeskuksia koko maassa. Se on toiminut paikalla yli 30 vuotta ja 1980-luvun puolivälissä valmistuneet tilat ovat jäänet pieniksi ja epäkäytännöllisiksi.

Uusissa tiloissa Mehiläinen pystyy laajentamaan tarjontaansa, mutta leikkaussaleja ei Jokiniemeen ainakaan tässä vaiheessa tehdä.

Väritehtaankatu 8:aan tulee muun muassa magneettitutkimusyksikkö. Sellaista yhtiöllä ei ole aiemmin ollut Vantaalla.

– Sille on kova kysyntä, Jääskö tietää.

Magneettikuvauksia tarvitaan muun muassa urheiluvammojen hoidossa, niin harrastajien kuin ammattiurheilijoiden.

Jääskö pitää Jokiniemeä Tikkurilan aseman kupeessa sijainniltaan erinomaisena, sillä yhteydet eri suuntiin ovat hyvät ja kauppakeskus Dixiin on luonteva yhteys.

Lääkärikeskuksen pääsisäänkäynti tulee olemaan kolmannessa kerroksessa eli Tikkurilan aseman raiteiden yli kulkevan katetun sillan itäpäässä.

Kun Mehiläisen kaksi Kielotien toimipaikkaa yhdistyvät yhtiöllä on vielä kaksi muuta lääkärikeskusta Vantaalla. Ne sijaitsevat Myyrmäessä ja Helsinki-Vantaan lentoaseman alueella.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut