Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Ensi vuoden VanDance-tanssifestivaalista Myyrmäessä tarjotaan jo alkupaloja – Yleisö pääsee näkemään harjoitusvaiheessa olevia esityksiä

Ensi syksyn VanDance 2022 -tanssifestivaalista saa Myyrmäessä esimakua alkavalla viikolla järjestettävässä ennakkotapahtumassa. Yleisö pääsee tutustumaan kolmeen festivaalille valittuun tanssiteokseen jo niiden harjoitusvaiheessa.

VanDance on toteutettu aiempina kolmena vuotenaan Vantaan kulttuuripalveluiden ja nykytanssiteatteri Mamia Companyn yhteistyönä. Nyt sen tuotanto on siirtynyt kokonaan Mamia Companylle, joka juhlistaa muutosta uudella festivaalin ennakkotapahtumalla.

Ensimmäinen niin sanottu work in progress -esitys on tiistaina 9. marraskuuta kello 18 nähtävä Pia Lindyn ja Tuula Saarivaaran Häivähdyksiä muusta, joka on Eeva-Liisa Mannerin runoudesta inspiraationsa saanut sooloteos 65-vuotiaalle tanssin aktiiviharrastajalle Tuula Sarivaaralle.

Torstaina samaan kellonaikaan vuorossa on Tanssitaiteilija Elina Hauta-ahon ja muusikko Eero Savelan Mysteerio animus . Esityksen teemana on mielikuvituksen mysteeri.

Lauantaina kello 15 nähdään Mamia Companyn Mykkä, joka yhdistää proosaa ja nykytanssia luodaten perättömien syytösten vaikutusta ihmismieleen.

Jokaisen esityksen jälkeen järjestetään keskustelutilaisuus, jossa tekijöiltä saa kysyä teoksesta ja kuulla tulevasta teoksesta lisää.

Kaikki esitykset ovat entisessä skeittihallissa, Jönsaksentie 6:ssa. Liput 5 euroa, varaukset osoitteeseen mamiacompany@gmail.com.

Lue myös: Vantaalainen Sammakkolammikko lähtee edustustehtäviin rapakon taakseVantaalainen Sammakkolammikko lähtee edustustehtäviin rapakon taakse