Vantaan Sanomat ehdolla Vuoden kaupunkilehdeksi

Vuoden 2021 parhaat kaupunkilehdet palkitaan ensi viikolla Seinäjoella Suurilla Lehtipäivillä. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Vantaan Sanomat on ehdolla Vuoden 2021 kaupunkilehdeksi.

Uutismedian liiton järjestämään kilpailuun osallistui 25 kaupunkilehteä, joista viisi, Vantaan Sanomat mukaan lukien, valittiin loppusuoralle.

Muut ehdolla olevat lehdet ovat Epari, Uusi Rovaniemi, Viikkosavo ja Hämeenlinnan kaupunkiuutiset. Voittaja julkistetaan torstaina Suuri Lehtipäivä -tapahtumassa.

– Ensimmäinen koronavuosi oli kaupunkilehdille vaikea, mutta on ollut ilo huomata, että lehtien journalistisesta laadusta ei kriisinkään keskellä ole tingitty. Kaupunkilehti on tärkeä informaatiokanava monelle lukijalle, Uutismedian liiton järjestöpäällikkö Ilona Hannikainen sanoo tiedotteessa.

Voittaja julkistetaan 11. marraskuuta Suurilla Lehtipäivillä Seinäjoella. Lehtien kolmen kärjen lisäksi palkitaan parhaat kaupunkilehtijutut kahdessa sarjassa.

Kommentoi

Mainos: Lauri Kaira

Blogi: Mitä Sote-uudistus muuttaa Vantaalla?

| Päivitetty

Mainos: Tuukka Saimén

Talous ensin

| Päivitetty

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut