Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljaselle kansainvälinen tunnustus – työ koronakriisin keskellä saa kiitosta

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen on saanut kansainvälisen naisverkoston IWF:n palkinnon. Women Who Make a Difference -palkinto myönnettiin Viljaselle hänen tekemästään yhteiskunnallisesta työstä.

Palkintoraadin mukaan Viljanen on osoittanut aitoa johtajuutta merkittävällä urallaan, tasa-arvon edistäjänä ja verkoston jäsenenä.

Lisäksi Viljasen työskentely koronakriisissä saa palkintoraadilta kehuja. Viljasen todetaan muun muassa reagoineen kansalaisten huolenaiheisiin ja etsineen tapoja tukea vaikeuksissa olevia yrityksiä.

Naisverkosto myönsi Viljasen lisäksi viisi muuta tunnustuspalkintoa Barbadokselta, Ghanasta, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista tuleville naisille.

Vuonna 1974 perustettu International Women's Forum IWF on kutsuverkosto, joka koostuu menestyneistä naisista eri puolilta maailmaa. Verkoston tehtävänä on edistää naisten johtajuutta ja puolustaa tasa-arvoa maailmanlaajuisesti. Viljanen on ollut jo pitkään aktiivinen jäsen paikallisverkosto IWF Finlandissa.