Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljaselle kansainvälinen tunnustus – työ koronakriisin keskellä saa kiitosta

Vantaan kaupunginjohtaja Ritva Viljanen on saanut kansainvälisen naisverkoston IWF:n palkinnon. Women Who Make a Difference -palkinto myönnettiin Viljaselle hänen tekemästään yhteiskunnallisesta työstä.

Palkintoraadin mukaan Viljanen on osoittanut aitoa johtajuutta merkittävällä urallaan, tasa-arvon edistäjänä ja verkoston jäsenenä.

Lisäksi Viljasen työskentely koronakriisissä saa palkintoraadilta kehuja. Viljasen todetaan muun muassa reagoineen kansalaisten huolenaiheisiin ja etsineen tapoja tukea vaikeuksissa olevia yrityksiä.

Naisverkosto myönsi Viljasen lisäksi viisi muuta tunnustuspalkintoa Barbadokselta, Ghanasta, Iso-Britanniasta ja Yhdysvalloista tuleville naisille.

Vuonna 1974 perustettu International Women's Forum IWF on kutsuverkosto, joka koostuu menestyneistä naisista eri puolilta maailmaa. Verkoston tehtävänä on edistää naisten johtajuutta ja puolustaa tasa-arvoa maailmanlaajuisesti. Viljanen on ollut jo pitkään aktiivinen jäsen paikallisverkosto IWF Finlandissa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut