Kaivokselan huoltoasema ryöstettiin jo toistamiseen lyhyen ajan sisällä – Poliisi julkaisi tuntomerkit epäillystä

Vantaan Kaivokselassa sijaitseva huoltoasema ryöstettiin perjantaina 5. marraskuuta jo toistamiseen parin viikon sisällä.

Toistaiseksi tuntematon tekijä iski huoltoasemalle hieman ennen puoltayötä.

Epäilty uhkasi myyjää teräaseella ja sai saaliikseen käteistä rahaa.

– Poliisin partion saapuessa kohteeseen epäilty tekijä oli jo poistunut paikalta viereisen hampurilaisravintolan oikean puolen suuntaan, kertoo Itä-Uudenmaan poliisin rikoskomisario Tero Tyynelä tiedotteessa.

Poliisilla on tiedossaan tuntomerkit epäillystä tekijästä. Hän on noin 175 senttiä pitkä, ja hänellä oli tekohetkellä yllään musta pipo, musta huivi, mustat housut ja musta huppari, jonka päällä oli neonvärinen työtakki.

– Sama huoltoasema ryöstettiin vain vajaa paria viikkoa aiemmin. Selvittelemme poliisissa, onko näillä ryöstöillä yhteyttä toisiinsa, kertoo Tyynelä.

Kaikki Kaivokselan huoltoaseman ryöstöihin liittyvät tiedot ja havainnot ovat poliisille arvokkaita. Havainnoista voi ilmoittaa poliisille joko puhelimitse vihjenumeroon 0295 436442 tai sähköpostitse vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut