Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kansanmusiikki soi koko viikon – Kaamospelit ammentaa valoa syksyyn niin vantaalaisesta kansanperinteestä kuin ruotsalaisten huippumuusikoiden vierailusta

Kaamospelit-kansanmusiikkiviikolla on luvassa monipuolinen kattaus kansanmusiikkia.

Vantaan sottiisi -pääkonsertissa esiintyvät muun muassa kansanmusiikkiyhtye Tallari ja Vantaan pelimannit. Lisäksi ohjelmaan sisältyy myös festivaalin taiteellisen johtajan J-P Piiraisen ja Amanda Kauranteen Vantaan kansanmusiikkiperinteeseen keskittynyt konsertti.

Pääkonsertti pidetään lauantaina 13. marraskuuta kello 19 Kulttuuritehdas Vernissasssa. Liput konserttiin maksavat 20/15 euroa.

Nordic Night -konsertin näyttämö on niin ikään Vernissa. Torstaina 18. marraskuuta kello 19 esiintymään saapuvat Ruotsin Grammy-ehdokkaaksi yltänyt duo Hazelius Hedin. Duon lisäksi Vernissassa esiintyy Kymen Biisiuittamo. Liput 15/10 euroa.

Kaamospelien koko ohjelma löytyy täältä.

Lue myös:

Maisteritason beatboxaaja ja modernin kansanmusiikin taitaja kiittää Vantaalla nuorena saamiaan oppeja – "Sain inspiroitua juuri sellaisesta musiikista kuin halusin"