Kampanjassa toimitetaan joulukortteja yksinäisille – "Yksi ikäihminen meni nukkumaan tuntemattomalta ihmiseltä saamansa kortin kanssa"

Vantaa on mukana Joulupostia ikäihmisille -kampanjassa, jossa kerätään joulukortteja kotihoidon ja asumispalvelujen ikääntyneille asiakkaille. Kampanjan järjestää Siskot ja Simot ry. yhteistyökumppaneineen.

Kampanjaan voi osallistua tekemällä joulukortin ja toimittamalla sen keräyspisteeseen 7. joulukuuta mennessä. Vantaalla keräyspisteitä on kirjastoissa ja asukastiloissa.

Kampanja järjestetään nyt yhdeksättä kertaa, toteaa koordinaattori Nonna Lemola-Palm Siskot ja Simot ry:stä.

– Alkukimmokkeena oli ajatus siitä, että joulunaikaan ihmiset haluavat tehdä hyvää. Tämä on ihan kenelle vain helppo tapa muistaa ikäihmisiä.

Lemola-Palm korostaa pienen muistamisen merkitystä.

– Olen kuullut, että yksi ikäihminen meni nukkumaan tuntemattomalta ihmiseltä saamansa joulukortin kanssa. Kampanjan myötä saatu kortti saattaa olla ainut ikäihmisen saama joulumuistaminen, Lemola-Palm kertoo.

Myös kortteja esimerkiksi hoivakodeissa jakava henkilökunta on saanut iloa kampanjasta.

– Korttien jakaminen on mukava työ.

Hyvän joulun toivotusten lisäksi korttiin kirjoitetaan saajan kohdalle ”Sinulle”. Lähettäjäksi toivotaan merkittävän lähettäjän oman nimen lisäksi Siskot ja Simot. Korttia ei tule sulkea kirjekuoreen.

Kampanjan Suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

Kaikki keräyspisteet löytyvät kampanjan verkkosivuilta: siskotjasimot.fi/joulupostia

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut