Veromiehen Lentola sai kansainvälisen brändipalkinnon

YIT ja Berry Creative ovat toteuttaneet Lentolassa hyvän mielen tekoja, kuten perhosulkoilureitin ja frisbeegolfradan. Niillä halutaan edistää nykyisten asukkaiden yhteisöllisyyttä ja sujuvaa arkea. Ne ovat osa aluebrändäystä, josta YIT ja Berry Creative palkittiin. YIT

Rakenteilla olevan Lentolan asuinalueVeromiehessä on palkittu kansainvälisen Red Dot Awards -brändi- ja designkilpailun Brand design -kategoriassa. Palkittuja on useita kymmeniä.

Lentolan aluebrändi on syntynyt rakennusyhtiö YIT:n ja luova toimisto Berry Creativen yhteistyönä.

YIT on rakentanut alueelle kahdeksan asuinkerrostaloa, kaksi pysäköintilaitosta ja rakenteilla on kolme asuinkerrostaloa lisää.

Red Dotin lisäksi Lentolan aluebrändi on tänä vuonna voittanut Transform Award Nordicsin Best place or nation brand -kategorian silver-palkinnon.

Lue myös: Veromieheen suunniteltu Monitoimitalo Atomi kouluineen ja päiväkoteineen siirtyy aiotusta aikataulusta viitisen vuotta – Kaupunginosasta etsitään läheltä Aviapoliksen asemaa paikkaa myös Vantaan uudelle lukiolle

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut