Tikkurilan Vantaa-infosta saa loppusyksyn neuvontaa myös somalin kielellä

Tikkurilan Vantaa-infosta Dixissä saa jouluun asti torstaisin ja perjantaisin myös somalinkielistä palveluneuvontaa. arkisto/Armi Suojanen

Palveluneuvonnan kielikirjo Tikkurilan Vantaa-infossa laajenee. Torstaista 18. marraskuusta alkaen infossa voi asioida torstaisin ja perjantaisin myös somalin kielellä.

Palvelu jatkuu viikoittain 23. joulukuuta asti.

Somalinkielistä neuvontaa saa maahanmuuttoon ja kaupungin, valtion viranomaisten sekä järjestöjen palveluihin liittyvissä kysymyksissä. Palveluneuvoja auttaa myös lomakkeiden ja hakemusten täyttämisessä.

Infon venäjän- ja vironkielinen palvelu on lyhyellä tauolla 21. marraskuuta asti.

Vantaalla on käynnissä monikielisen palveluneuvonnan pilotointi yhteistyössä Neuvova Vantaa -hankkeen kanssa. Kaupungin monikielinen neuvontapiste on tarkoitus avata Vantaa-infon yhteyteen virallisesti myöhemmin.

Tikkurilan Vantaa-info sijaitsee Tikkurilan asemalla Dixissä (Ratatie 11). Info on auki ma–ke kello 8–15.30, to klo 12–17 ja pe 7.45–15.30.

Kommentoi

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut