Kaksikko ryösti ihmisiä Myyrmäessä – 17- ja 18-vuotiaat nuorukaiset on nyt vangittu

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii kolmen Myyrmäessä tapahtuneen ryöstörikoksen sarjaa.

Tapausten tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Sampsa Aukio kertoo, että teot ovat tapahtuneet poikkeuksellisen lyhyen ajan sisällä, 8.–9. marraskuuta, ja käytännössä samassa paikassa.

Teoista epäillään kahta 17- ja 18-vuotiasta miestä. Heidät vangittiin 15. marraskuuta todennäköisin syin epäiltynä kolmeen ryöstörikokseen.

– Rikoksen uhrit ovat valikoituneet sattumanvaraisesti, ja tekotapa näissä ryöstöissä noudattaa samaa kaavaa. Asianomistajien kimppuun on käyty yllättäen nyrkein pahoinpitelemällä, ja heiltä on anastettu omaisuutta, Aukio selvittää.

Ensimmäisessä 8. marraskuuta tehdyssä ryöstössä tekijät myös uhkailivat uhria teräaseella. Kun uhri yritti paeta, häntä oli vielä yritetty heittää teräaseella.

– Ryöstäjien jäljille päästiin poliisin omien tehokkaiden toimien ansiosta. Heidät tavoitettiin ja otettiin kiinni toisen epäillyn asuntoon tehdyn kotietsinnän yhteydessä. Asunnosta löytyi myös anastetuksi epäiltyä omaisuutta, joka on päästy nyt palauttamaan asianomistajille, Aukio summaa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut