Lina, 18, kruunataan Vantaan Lucia-neidoksi – näissä paikoissa Lucia kulkueineen vierailee

Seutulassa asuva lukiolainen Lina Rehnström, 18, on valittu Vantaan vuoden 2021 Luciaksi.

Gymnasiet Lärkanissa opiskeleva Rehnström harrastaa muun muassa kuorolaulua ja soittaa pianoa. Hän on ollut Vantaan musiikkiopiston oppilaana 11 vuotta.

Rehström kruunataan Luciaksi Pyhän Laurin kirkossa (Kirkkotie 45) keskiviikkona 8. joulukuuta kello 18.30. Kruunauksen ja konsertin järjestää Vantaan musiikkiopisto, jonka ohjelmassa on Lucian kruunauksen lisäksi kuorojen ja solistien esittämää joulumusiikkia. Kuoronjohtajana toimii musiikinopettaja Hanna Mannerström.

Konserttiin on vapaa pääsy.

Lucia kulkueineen vierailee eri puolilla Vantaata joulukuussa. Lucian päivänä maanantaina 13. joulukuuta Lucia kulkueineen vierailee Tikkurilan kirjastolla kello 10.45, Helsinki-Vantaan lentokentällä kello 16 ja kauppakeskus Jumbossa kello 17.30.

Musiikkiyhtye Mandys Nyckel esittää tunnelmallisia ja jouluisia lauluja Kulttuuritalo Martinuksessa kello 18 alkaen. Tämän jälkeen on vielä Lucian vuoro esiintyä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut