Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Useita ryöstöjä Vantaalla lyhyen ajan sisällä: tytöt veivät pojilta lompakot, puukkomies ryösti seuralaisnaisen, naiskaksikko iski kauppaan

Vantaalla on tapahtunut viime aikoina useita ryöstöjä, kertoo Itä-Uudenmaan poliisi tiedotteessaan.

Poliisi otti neljä ihmistä kiinni epäiltynä 14. marraskuuta ennen puoltayötä tehdystä ryöstöstä.

Poliiti otti Vantaalla samana päivänä kiinni kaksi henkilöä myös toisesta ryöstöstä epäiltynä: 2000-luvulla syntyneitä kahta tyttöä epäillään ryöstöstä, jossa he olivat uhanneet väkivalloin kahta poikaa ja anastaneet heidän lompakkonsa.

Poliisilla on tutkittavana Vantaalla myös törkeä ryöstö, jossa mies oli uhannut naista puukolla viime viikon tiistaina puoleltapäivin. Miehen epäillään toteuttaneen samantyyppisen törkeän ryöstön myös Kotkassa viime torstaina.

Poliisi otti näistä törkeistä ryöstöistä epäillyn kiinni viime perjantaina.

– Tekojen kohteena olivat seuralaispalveluita tarjoavat tytöt, jotka epäilty oli löytänyt internetin kautta. Tekijällä ei ole aiempaa rikostaustaa. Poliisi pääsi epäillyn jäljille omilla tutkintatoimenpiteillään, ja tekijä on saatu jo vangittua, kertoo Itä-Uudenmaan poliisin rikoskomisario Mikko Minkkinen tiedotteessa.

Vantaalta jäi kiinni myös viime viikon keskiviikkona törkeästä ryöstöstä epäilty joukkio. Kaksi naista oli puukolla uhaten ryöstänyt rahaa elintarvikeliikkeestä. Heidän epäillään liittyvän myös muutamaan aiempaan kaupparyöstöön Helsingissä, ja heitä tullaan esittämään vangittavaksi.