Korsossa näkee pian taas elokuvia – Lumossa esitetään jopa kolme ensi-iltaelokuvaa

Nyt on taas korsolaisille ja muillekin vantaalaisille tarjolla huippuelokuvia kotikulmilla. Pop Up Kino Helsinki tulee esittämään seitsemän elokuvaa monitoimikeskus Lumoon 3.–5. joulukuuta.

Leffoista peräti kolme on sellaista, jotka saavat Suomen ensi-iltansa samana viikonloppuna, kun ne esitetään Korsossa. House of Gucci nähdään perjantaina 3. joulukuuta kello 18, Metsän tarinaa ja Järven tarinaa jatkava Tunturin tarina esitetään lauantaina 4. joulukuuta kello 15 ja Disney-animaatio Encanto sunnuntaina 5. joulukuuta kello 15.

Niiden lisäksi perjantaina esitetään hiljattain esi-iltansa saanut Last night in Soho kello 21. Lauantaina on Suomen Oscar-ehdokkaan Hytti nro 6:n vuoro kello 17 ja Syke: Hätätila nähdään kello 19. Sunnuntaina esitetään Guled & Nasra kello 17 ja kello 19 House of Gucci.

Elokuvia ennen ei ole mainoksia, paitsi ehkä jonkun elokuvan traileri.

Pop Up Kino Helsinki vierailee Korsossa nyt viidettä kertaa.

– Lumossa on todella erinomainen elokuvateatterisali, kehuu Pop Up Kino Helsingin Janne Hulkkonen.

Elokuvaesitysten jatko on kuitenkin epävarmaa.

– Parhaillaan pohdimme sitä, jatketaanko esityksiä Lumossa vielä ensi keväänä. Tilat ovat melko varatut, joten on mahdollista, ettei esityksiä enää pystytä järjestämään, Hulkkonen kertoo.

Liput Korson elokuviin maksavat 11/12,50 euroa.

Pop Up Kino Helsinki on Vantaalla jo tuttu elokuvien esittäjä ja se isännöi myös Rekolan Kinoa. Kesällä se järjesti ulkoilmanäytöksiä Kivistössä, Kartanonkoskella, Koivukylässä ja Tikkurilassa sekä lokakuussa drive-in esityksiä Hakunilassa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut