Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Jokiniemen raa'an ryöstöpuukotuksen tekijä on yhä vapaalla jalalla – Poliisi pyytää edelleen havaintoja

Poliisi etsii yhä Jokiniemessä 10. marraskuuta tapahtuneen raa'an ryöstöpuukotuksen tekijää.

– Epäiltyjä ei ole tiedossa, eikä vihjeitä ole juurikaan tullut, kertoo tapauksen tutkinnanjohtaja, Itä-Uudenmaan poliisin rikoskomisario Tero Tyynelä.

Toistaiseksi tuntematon mies puukotti reilut 20-vuotiasta naista hengenvaarallisesti eri puolille kehoa 10. marraskuuta iltayhdeksän maissa.

Tapahtumapaikkana oli Jokiniemen Maanviljelijänkujalla sijaitsevan kerrostalon piha.

Kun poliisipartio saapui paikalle, siellä oli sairaanhoidon henkilöstön lisäksi useita sivullisia.

Uhri kiidätettiin sairaalahoitoon vakavien puukotusvammojen takia.

– Uhri on jo kotiutunut sairaalasta, Tyynelä kertoo.

Lue lisää: Naista puukotettiin hengenvaarallisesti Jokiniemessä – Poliisi pyytää havaintoja

Tilanne tuli uhrille nopeasti ja täysin yllättäen. Hän ehti saada tekijästä vain vähäisiä tuntomerkkejä. Tiedossa on, että ryöstöstä epäilty on normaalivartaloinen, 175–180 senttiä pitkä mies.

– Tekijä puhui mahdollisesti murtaen suomea. Hän oli pukeutunut tummiin vaatteisiin, ja takin rinnassa saattoi olla valkoinen Helly Hansen -merkki, Tyynelä kertoo.

Poliisi on tehnyt ryöstön johdosta muutaman tarkastuksen, mutta ne ovat tuottaneet vesiperän. Myöskään tapahtumapaikan ympäristön valvontakamerat eivät ole johtaneet tekijän jäljille.

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii tapausta rikosnimikkeillä tapon yritys ja törkeä ryöstö. Uhrilta vietiin väkivallanteon yhteydessä muun muassa puhelin, käsilaukku ja lompakko.

Poliisi pyytää ilmoittamaan kaikki tapaukseen liittyvät havainnot ja tiedot puhelimitse numeroon 0295 436 442 tai sähköpostilla osoitteeseen vakivalta.ita-uusimaa@poliisi.fi.