Rock In The City -festivaali tulee Vantaalle

Tikkurila Festivaalin (kuvassa) lisäksi Hiekkaharjun liikuntapuistosta Jokiniemessä tulee toisenkin festivaalin areena, sillä liikuntapuistossa jytisee ensi kesäkuussa myös Rock In The City. Arkisto/Johanna Erjonsalo

Vantaan festaritapahtumiin saadaan ensi kesänä uusi lisä, sillä kaupunki on nyt yksi Rock In The City -festivaalikiertueen paikkakunnista. Kaksipäiväinen festivaali järjestetään Hiekkaharjun liikuntapuistossa 10.–11. kesäkuuta.

Kahdessatoista kaupungissa kiertävän festivaalin ikäräja on 18 vuotta. Yli kymmenen esiintyjän lista julkistetaan myöhemmin samalla kun myös lipunmyynti alkaa.

Aiemmissa tapahtumissa ovat esiintyneet muun muassa Accept, Amorphis Battle Beast, Eppu Normaali, Marko Hietala, Michael Monroe, Mokoma, Mustasch, Sonata Arctica, Stratovarius ja Uriah Heep.

Rock In The City -festivaali syntyi vasta vuonna 2019 ja sitä on kahtena viime kesänä pystytty järjestämään vain rajoitetusti.

Vantaan lisäksi muita kiertuepaikkakuntia ovat Kuopio, Rauma, Kouvola, Oulu, Rovaniemi, Lahti, Lappeenranta, Kerava, Joensuu, Jyväskylä ja Pori.

Kommentoi

Mainos: Tuukka Saimén

Piilopuoluetuki vs terveydenhuolto

Mainos: Jonna Weckström ja Elina Nykyri

Turvataan sote-uudistuksessa järjestöjen toimintaedellytykset!

Uutiskirje

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut