Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vantaalaiselle Mamia Companylle myönnettiin arvovaltaisen kansainvälisen tanssiorganisaation jäsenyys – "Tällä tunnustuksella on meille valtava merkitys"

Nykytanssiteatteri Mamia Company on hyväksytty tanssin kansainvälisen katto-organisaation jäseneksi. CID Unesco, eli Conceil International de la Dance, on toiminut 45 vuotta. Sen tukikohta sijaitsee Unescon päämajassa Pariisissa.

Vantaalaisen avioparin, Nina Mamian ja Kasperi Nordmanin, perustama Mamia Company on ensimmäinen CID:n piiriin otettu suomalainen nykytanssiteatteri. Tunnustus on merkittävä, sillä yli 170 maassa toimivaa organisaatiota kutsutaan arvovaltansa puolesta ”Tanssin yhdistyneiksi kansakunniksi”.

CID:hen kuuluu yli 10 000 henkilöjäsentä ja yli 2 000 erilaista instituutiota, muun muassa tanssikouluja, kilpailuja ja festivaaleja. Jäsenyyden myötä Myyrmäessä Mamia Companylle aukeaa mittava alan ammattilaisista ja asiantuntijoista koostuva kansainvälinen verkosto.

– Tämä on tunnustus peräänantamattomasta ja rehellisestä tanssin ja teatterin eteen tehdystä työstä. Tällä on valtava merkitys meille, Kasperi Nordman kiteyttää oman ja puolisonsa tunnelmat alkuviikosta tulleen tiedon jälkeen.

Hän uskoo tunnustuksen tuovan näkyvyyttä myös Vantaan kaupungille laajassa kansainvälisessä yhteisössä.

Lue myös:

Ensi vuoden VanDance-tanssifestivaalista Myyrmäessä tarjotaan jo alkupaloja – Yleisö pääsee näkemään harjoitusvaiheessa olevia esityksiä

"Töissä ei pussailla" – Vantaalainen teatteripariskunta muuttuu työssä tiukasti työkavereiksi