Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Joulupuu-keräyksellä voi auttaa vantaalaisia lapsia ja nuoria – tavoitteena saada kasaan 2500 joulupakettia

Joulupuu Vantaa -keräys käynnistyi Vantaalla keskiviikkona.

Tempauksessa kerätään lahjoja Vantaan sosiaalihuollon asiakkaina oleville perheille sekä päihdehuollon asiakkaiden lapsille ja nuorille Vantaalla. Sosiaalitoimen työntekijät vievät paketit perheille ennen joulua.

Paketteja voi tuoda joulupuun alle 14. joulukuuta asti useassa eri paikassa, kuten Citymarket Tammistossa ja Jumbossa, Dixin Vantaa-infossa sekä Lumon ja Martinlaakson kirjastossa. Myös joihinkin tapahtumiin, kuten Kivistön joulutorille, voi viedä paketin.

Kaikki keräyspaikat löytyvät osoitteesta www.https://vantaa.joulupuu.org/.

Ideana on viedä tuoda keräykseen uusia ja käyttämättömiä lahjoa. Lahjan päälle voi kirjoittaa onko lahja tytölle vai pojalle ja minkäikäiselle lahja on tarkoitettu.

Viime vuonna paketteja keräykseen tuli reilut 1300, mutta tarve on isompi. Tänä vuonna tavoitteena on, että keräyksen avulla voisi toimittaa perille 2500 joulupakettia.

Vantaalta löytyy myös muita joulukeräyksiä:

Seurakuntien Rakenna joulupuu -keräys alkaa sunnuntaina – Osallistua voi vaikkapa ostamalla ruokalahjakortin vähävaraiselle perheelle

Yksinäisiä senioreita voi nyt ilahduttaa joulukukalla