Sibelius ja muu suomalainen musiikki soi maksuttomassa konsertissa Silkkisalissa – mausteena Morriconea ja Piazzollaa

Vantaan musiikkiopiston kamariorkesteri soittaa Sibeliuksen Andante Festivon maksuttomassa tapahtumassa, joka järjestetään yhteistyössä Teatteri Vantaan kanssa teatterin Silkkisalissa keskiviikkona 8. joulukuuta kello 18.30.

Sillä käynnistetään Sibeliuksen ja suomalaisen musiikin päivän konsertti, jossa orkesteri esittää myös kolme solistiteosta musiikkiopiston puhallinoppilaiden tähdittäminä. Teokset ovat Sibeliuksen Nocturne Belsazarin pidoista Op. 51, Ennio Morriconen tunnettu teemamelodia Gabriel’s Oboe elokuvasta The Mission ja Astor Piazzollan teos Oblivion.

Kamariorkesterin jälkeen vuorossa ovat opiston aikuisten ja lasten lied-parit suomalaispainotteisella ohjelmistolla. Aikuiset laulajat esittävät Jean Sibeliuksen, Oskar Merikannon ja Einojuhani Rautavaaran musiikkia. Lapset esittävät tunnettuja kappaleita, kuten englantilaisen kansansävelmän Syksy ja Huopikkaat.

Konsertti kestää noin tunnin. Cafe Silkki palvelee tuntia ennen konserttia.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut