Kadunrakennus: Töitä jää vielä ensi kesälle.

Kuukausia suljettuna ollut Vantaankoskentie Syväkiventien ja Tikkurilantien välillä aukeaa liikenteelle keskiviikon aikana. Kivistön keskustan tärkeä tieyhteys on ollut kiinni maaliskuusta lähtien, koska Vantaankoskentien linjausta muutettiin. Se kulkee nyt Kivistön juna-aseman läntisen sisäänkäynnin eteläpuolella, noin 100 metriä aiempaa lähempänä Hämeenlinnanväylää. Tietä jouduttiin siirtämään, koska sen paikalle alkoi Kivistön palvelukeskittymän rakentaminen kesäkuussa.

Vantaankoskentien uuden linjauksen piti valmistua jo lokakuussa, mutta kadunrakennustyöt viivästyivät, koska tarvittavia materiaaleja ei saatu ajoissa.

Vantaan kaupungin työpäällikkö Jari Gärdström kertoo, että työmaa on joutunut odottamaan muun muassa kadun reunakiviä ja liikenneportaaleja, joihin kiinnitetään ajoradan yläpuolisia opasteita. Materiaalien saantivaikeudet johtuvat koronapandemiasta.

Gärdström sanoo, että vaikka liikenneyhteys avataan, ensi kesälle jää tehtäväksi muun muassa päällystystöitä ja ajoratamerkintöjä.

Lue myös: Vihdoin Kivistössä tapahtuu: Palvelukeskuksen rakentaminen alkoi – viereen tulossa myös bussiterminaali

Kivistön palvelukeskittymään on tulossa muun muassa kirjasto, terveysasema, nuorisotila ja päivittäistavarakauppoja. Palvelukeskuksen on tarkoitus valmistua vuoden 2022 lopulla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut