Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kino Myyrissä nähdään taas elokuvia – näytökset alkavat perjantaina

Pop Up Kino Helsinki jatkaa elokuvien esittämistä vuonna 2020 lopettaneen Kino Myyrintiloissa Myyrmäki-talossa ainakin huhtikuuhun saakka. Pop Up Kino Helsinki on tehnyt siitä sopimuksen Vantaan kulttuuripalveluiden kanssa.

Elokuvanäytöksiä on luvassa lähes joka viikko. Avajaisia vietetään tänä viikonloppuna ja näytökset aloittaa perjantaina 17. joulukuuta kello 18 esitettävä Juho Kuosmasen ohjaama Hytti nro 6. Sen jälkeen kello 20 alkaa Syke: Hätätila.

Kino Myyrin tiloissa nähdään myös kulttuuripalveluiden valikoima elokuvia eli matineanäytöksiä, jotka aloittaa lauantaina Minari kello 14.

Kaikkiin näytöksiin vaaditaan koronapassi.

Kevään näytösten aikana kerätään tietoa kävijöistä, ja siitä millainen ohjelmisto heitä kiinnostaa. Kaupunkikulttuurin toimialan apulaiskaupunginjohtaja Riikka Åstrand kertoo tiedotteessa, että näitä tietoja hyödynnetään, kun myöhemmin mietitään elokuvateatterin ja -näytösten jatkamista Myyrmäessä.

Lue myös: Kun Isomyyri puretaan, nuoret jäävät ilman omaa paikkaa Myyrmäessä – uutta nuorisotilaa suunnitellaan nyt Kino Myyrin käyttämättömiin tiloihin

Pop Up Kino Helsinki on tuottanut elokuvatapahtumia pääkaupunkiseudulla kesästä 2017 lähtien. Vantaalla elokuvia on nähty monissa paikoissa, kuten Korson Lumossa ja ulkoilmanäytöksinä Tikkurilassa. Pop Up Kino Helsingillä on korttelikino Rekolassa ja nyt siis myös Myyrmäessä.

Kino Myyrin ohjelmisto löytyy verkosta: www.myyrikino.fi.