Korsossa vietettävässä joulujuhlassa jaossa pari tuhatta ruokakassia vähävaraisille

Monitoimikeskus Lumon edustalla Korsossa järjestettävässä työttömien ja vähävaraisten joulujuhlassa on tänäkin vuonna jaossa ruokaa. Jouluisia ruokakasseja riittää ainakin 2 000 saajalle keskiviikkona 22. joulukuuta kello 14–18 vietettävässä tapahtumassa.

Juhlaan tuo kaupungin tervehdyksen sosiaali- ja terveydenhuollon apulaiskaupunginjohtaja Timo Aronkytö ja juhlapuheen pitää kansanedustaja ja kaupunginhallituksen jäsen Mika Niikko. Joululauluja esittää Viktor Klimenko, ja myös joulupukki on paikalla jakamassa lapsille makeisia.

Osallistujien toivotaan käyttävän kasvomaskeja. Jos ei ole omaa, paikan päältä saa. Ruokakassijonossa tulee pitää kahden metrin turvavälejä.

Kaikille tiukan talouden turvin kamppaileville henkilöille ja perheille tarkoitetun juhlan järjestää Joosua Missio yhteistyökumppaneineen. Kaupungin tukea tapahtuma saa Korson aluetoimikunnan kautta ja ruokalahjoitukset tulevat kaupan alan yrityksiltä.

Jo 28. kerran vietettävän juhlan järjestämisessä on mukana kymmeniä vapaaehtoisia. Koronatilanteen vuoksi tapahtuma järjestettiin viime vuonnakin ulkotiloissa. Monitoimikeskus Lumon osoite on Urpiaisentie 14.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut