Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Koronarajoitukset estävät yleisönäytökset, mutta leffoja voi katsoa yksityisesti Kino Myyrissä, Rekolan Kinossa, Bio Grandissa ja Flamingossa

Kaikki pääkaupunkiseudun elokuvateattereiden näytökset jouduttiin perumaan uusien, aiempaa kireämpien koronarajoitusten vuoksi heti joulun jälkeen. Elokuvia voi silti nähdä valkokankaalta.

Vantaan pienet toimijat Pop Up Kino Helsinki Myyrmäen Kino Myyrissä ja Rekolan Kinossa sekä Tikkurilan Bio Grand myyvät asiakkaille nyt yksityisiä elokuvanäytöksiä. Niihin on jo tehty useampia varauksia.

Myös Finnkino Flamingo tarjoaa mahdollisuutta yksityiseen elokuvanäytökseen.

Esimerkiksi Kino Myyrissä yksityistilaisuuden minimihinta on 200 euroa ja näytöksen sekä sen esitysajan voi valita verkossa. Bio Grandissa näytöshinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Lue myös: Kiristyneet koronarajoitukset tulivat voimaan – Tämä kaikki muuttui nyt Uudellamaalla: Katso tästä vaikutukset harrastuksiin, ravintoloihin, tapahtumiin...

Elokuvateattereista on aiemminkin voinut ostaa esityksen, mutta sellaista palvelua ovat käyttäneet useimmiten yritykset. Nyt myös perheet ja läheiset ystäväporukat varaavat oman leffan katsottavaksi.