Vantaalainen Roll FM palaa radioaalloille – Tänä vuonna radioasema satsaa myös nettiradioon

Vantaalainen radioasema Roll FM palaa radioaalloille 8. tammikuuta. Hiekkaharjussa lähetyksiä tekevä radio ei käytä soittolistoja, vaan noin viidenkymmenen ohjelmantekijän joukko valitsee soitettavat levyt itse.

Roll FM kuvaa tiedotteessaan, että sen ohjelmat on suunnattu rokkareille, punkkareille, hämyille, hipeille, jupeille, junteille – "kaikille niille, joiden mielestä musiikki ei saa olla bulkkimaista äänimaisemaa".

Äänessä ovat tutut juontajat, kuten Uuge Kojola, Risto Vuorimies ja Jukka ”Lifetime rocker” Hampunen, mutta myös uusia dj-vieraita on luvassa. Kanavalla pääsevät ääneen myös artistit itse.

Vuonna 2015 perustetulle Roll FM:lle ei yrityksestä huolimatta ole myönnetty vakituista radiolupaa. Siksi asema toimii tarjolla olevilla väliaikaisilla lähetysluvilla, kausittain vaihtelevin taajuuksin.

Päätoimittaja ja RollMedia Oy:n toimitusjohtaja Ari Rajala lupailee vuodelle 2022 satsauksia nettiradioon. Tämä on jo mahdollistanut uusien kuulijoiden löytämisen pääkaupunkiseudun ulkopuolelta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut