Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Vapaa-aika: Suurin osa vastaajista oli vantaalaisia.

Jos Kuusijärven ulkoilualueelle pääsisi suoralla bussiyhteydellä, 39 prosenttia autonkäyttäjistä olisi valmis vaihtamaan joukkoliikenteeseen. Ainakin ne, jotka vastasivat Vantaan kaupungin verkkokyselyssä, mikä saisi vaihtamaan auton bussiin.

Vantaan kaupungin viime kesänä järjestämään kyselyyn vastasi yhteensä 837 ihmistä, joista 76 prosenttia oli naisia.

Kyselyyn vastanneista 62 prosenttia tuli Kuusijärvelle autolla. Auto oli kuitenkin käytössä yli 80 prosentilla vastaajista. Vastaajista 19 prosenttia tuli pyörällä, kuusi prosenttia bussilla ja loput jalkaisin tai jollain muulla.

Kyselyyn vastanneet, joista suuri osa oli vantaalaisia, toivoivat myös muun muassa Kuusijärvelle johtavien pyöräreittien laadun ja viitoituksen parantamista sekä turvallisia säilytystiloja varusteille sekä lukittavia lokeroita rannalle.

Lue myös: Saunamaailma, uudet ravintolatilat, puuterassikatot... – Kuusijärven hulppeiden ideoiden toteutus maksaisi miljoonia

Vantaan kaupunki tiedottaa, että kyselyn vastauksia hyödynnetään Kuusijärven kehittämisessä niin, että siitä saadaan ympärivuotinen luonto- ja hyvinvointikohde.

Lue myös: Kuusijärvelle rakennetaan lisää parkkipaikkoja ja uusi liittymä

Lue vielä: Kuusijärven palveluita halutaan kehittää, mutta uimarit kuormittavat aluetta jo nyt – veden laatu kärsii ja maasto on "paikoin erittäin kulunutta"