Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kuva: Nyt on jo hirvittävä suoritus – Tämä igluauto helsinkiläisellä koulutiellä sai poliisin hieraisemaan silmiään: "Ei ole todellista"

Poliisin varoitukset huuruisella autolla ajamisesta eivät edelleenkään ole tavoittaneet kaikkia autoilijoita, vaan poliisi yhyttää edelleen tien päältä suorastaan hirvittäviä suorituksia.

Helsingin liikennevalvontatoiminnon johtaja, ylikomisario Dennis Pasterstein twiittasi tänään tapauksesta, joka on ilmeisesti saanut kokeneen poliisin hieraisemaan silmiään kerran jos toisenkin. Kuvassa on jäisen huuruinen auto, jonka tuulilasista näkee läpi vain pienestä aukosta keskellä.

– Ei ole todellista, mutta on se vaan uskottava kun partio lähetti kuvan kentältä. Liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sakko kuljettajalle, Pasterstein twiittasi.

Twiitin aihetunnisteista ilmenee, että kyseinen ajoneuvo liikennöi koulutiellä Helsingissä.

Pasterstein kertoi tässä lehdessä viime viikolla, että niin sanotulla igluautolla ajamisesta rapsahtaa lievissä tapauksissa liikennevirhemaksu, mutta pahemmista tapauksista päiväsakkoa. Jutussa Pasterstein kertoi myös, että sakon välttääkseen tuulilasi ja etusivuikkunat on puhdistettava lumesta ja jäästä kokonaan.