Vantaan kaupunki hakee taas kesätyöntekijöitä – tarjolla töitä 450 nuorelle

Vantaan kaupunki hakee kesätyöntekijöitä erilaisiin tehtäviin 17. tammikuuta ja 28. helmikuuta välisenä aikana. Kesätöitä on tarjolla edellisvuosien tapaan noin 450 nuorelle.

Vantaalla on kesätyömahdollisuuksia eri opiskeluvaiheessa oleville nuorille. Yleisimmin nuoria työllistetään puistoihin ja liikuntapaikkoihin, nuorisopalveluihin, kirjastoihin ja toimistoihin. Ammattiin opiskelevia palkataan tyypillisesti sosiaali- ja terveystoimen hoitotöihin.

− Ison organisaation etu on, että työskentelymahdollisuuksia on todella monenlaisia. Kesätyön kautta on mahdollisuus saada hyödyllistä kokemusta työelämästä sekä luoda tärkeitä työelämän verkostoja, kertoo Vantaan henkilöstö- ja konsernijohtaja Kirsi-Marja Lievonen tiedotteessa.

Kesätöitä on tarjolla ensisijaisesti korkeakouluopiskelijoille ja ammattiin opiskeleville. Ammattiin opiskelevilla kesätyöjakso kestää kuukaudesta kolmeen kuukauteen.

Lisäksi työpaikkoja on lukiolaisille ja 15 vuotta täyttäneille koululaisille. Koululaisten ja lukiolaisten työsuhteen kesto on yleensä yksi kuukausi. Työt ajoittuvat pääosin kesä–elokuulle.

Kaupungin kesätyöpaikat listataan Vantaarekry-sivulle Kesätyö-osioon. Uusia paikkoja lisätään tammikuun aikana.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut