Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi epäilee miehen pahoinpidelleen naista Kivistössä – epäilty on tunnustanut myös muita pahoinpitelyjä

Poliisi epäilee miehen pahoinpidelleen 26-vuotiasta naista 21. joulukuuta Kivistössä. Uhri oli soittanut hätäkeskukseen ja kertonut pahoinpitelystä. Lisäksi uhria oli yritetty pakottaa epäillyn asuntoon. Poliisin partio sai tehtävän kiireellisenä.

Nainen sai pahoinpitelyssä sairaalahoitoa vaatineita vammoja. Tapausta on tutkittu Itä-Uudenmaan poliisissa rikosnimikkeillä pahoinpitely ja laiton uhkaus. Poliisin mukaan kuulusteluissa epäilty on tunnustanut pahoinpidelleensä uhria.

– Hän on myös kertonut nauttineensa tapahtumapäivänä huumaavaa ainetta ja olleensa teon aikaan psykoosissa, kertoo komisario Paavo Ritari tiedotteessa.

Epäilty on tunnustanut muitakin lyhyen ajan sisään tapahtuneita pahoinpitelyjä. Ritarin mukaan hän on kertonut syyllistyneensä myös näihin psykoosin alaisena.

Epäilty on ollut poliisin tutkintavankeudessa noin kuukauden ajan. Tämän jälkeen hänet on siirretty terveysviranomaisten huostaan.