Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

MTV: Putket tukossa vai ei? Maksutta putkia kuvaava yritys näytti videota likaisesta viemäristä, mutta asukkaan mukaan jokin ei täsmännyt: "Tunnen putkeni"

Helsinkiläinen Jarmo Kuusisto oli ihmeissään, kun kotimyyntiä tehnyt putkifirma ilmoitti, että hänen omakotitalonsa putket ovat likaisia ja ne täytyy puhdistaa. Toisen yrityksen mukaan omakotitalon putket ovat kunnossa. Tapahtumaketjusta kirjoittaa MTV Uutiset.

Kun ovelle koputtanut yritys kertoi kuvaavansa putket maksutta, Kuusisto innostui. Hän halusi tietää, missä kunnossa putket ovat. Yhden putken kuvauksen tulos oli, että koko putkijärjestelmä on yrityksen mukaan puhdistettava.

Kuusistolle näytettiin reaaliaikaista kuvaa putkistosta, mutta tilanne ei Kuusiston mukaan ollut hänen asunnostaan.

– Satun tuntemaan putkeni hyvin, koska olen rakentanut itse taloni, sanoo 62-vuotias Kuusisto MTV Uutisille.

Yrityksen mukaan talon putkien putsaaminen maksaisi reilut 2 300 euroa. Vertailun vuoksi Kuusisto tilasi putkikuvauksen toiselta firmalta. Sen tulos oli, että kaikki on kunnossa.

MTV Uutiset otti yhteyttä kotimyyntiä tehneen Kuusiston putkea kuvanneen firman aluepäällikköön. Hänen mukaansa yritys suosittelee, että koko asunnon kaikki putket puhdistetaan kerralla.

– Viemärit koostuvat haaroista, jotka menevät pääputkeen. Jos lähdetään yhtä haaraa puhdistamaan, muut haarat jäävät likaiseksi ja se voi aiheuttaa tukoksia, aluepäällikkö selvittää MTV Uutisille.