Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Kauppakamari valitsi uuden aluejohtajan – tavoitteena on vahvistaa Vantaan yritysten menestystä

Kauppatieteiden maisteri Tommo Koivusalo on valittu Helsingin seudun kauppakamarin Vantaan aluetoimiston johtajaksi.

Maaliskuun alussa aluejohtajana aloittava Koivusalo siirtyy kauppakamariin Helsingin kaupungin elinkeino-osaston Uudet yritykset -yksikön päällikön tehtävistä.

Koivusalolla on yrittäjätaustaa, ja hän on hankkinut aiemmissa tehtävissään tietämystä ja verkostoja ammatillisesta koulutuksesta ja ammattikorkeakoulusta.

– Tarjoan koko työelämäni tähänastisen kokemuksen Vantaan elinkeinoasioille ja sen monipuolisille sidosryhmille. Paras tulos syntyy, kun yksityisen, julkisen ja kolmannen sektorin yhteistyö on saumatonta ja tieto kulkee, kertoo Koivusalo tiedotteessa.

Helsingin seudun kauppakamarin toimitusjohtaja Pia Pakarinen korostaa, että kauppakamari panostaa jatkossa vahvasti seudulliseen vaikuttamistyöhön.

– Satsaamme lähivuosina painokkaasti koko seudun laajuiseen kehittämiseen. Vantaa on Helsingin seudun kasvun ja menestyksen kannalta erittäin mielenkiintoinen alue. Siellä sijaitsee Suomen tärkein portti maailmalle. Suunnitteilla oleva Vantaan ratikka mahdollistaa kaupungin kasvun toimivan joukkoliikenteen varrelle ja tuo uusia mahdollisuuksia yrityksille, Pakarinen linjaa tiedotteessa.

Pakarisen mukaan Tommo Koivusalon kokemus yrittäjyyselämän kehittämisestä on kauppakamarille arvokasta.

– Hän tuntee hyvin uuden sukupolven yritykset ja niiden tarpeet, jotka mahdollistavat kasvun ja kansainvälistymisen.