Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Suositun rock-bändin Suomen-kiertue siirtyy kevääseen 2023, ohjelmassa myös Helsingin Kulttuuritalo – "Luvassa on tulta ja verta"

1980-luvulla suursuosioon noussut yhdysvaltalalainen W.A.S.P. on joutunut siirtämään juhlakiertuettaan vuodella eteenpäin. Yhtyeen piti esiintyä Suomessa 40-vuotisjuhliensa merkeissä tänä vuonna, mutta on nyt joutunut siirtymään esiintymisiään vuodella eteenpäin.

Helsingin Kulttuuritalolle karavaani kulkee perjantaina 14. huhtikuuta vuonna 2023. Ohjelmassa ovat myös esiintymiset Tampereen Tullikamarilla 13. huhtikuuta ja Oulun Teatriassa 15. huhtikuuta.

– 40th Anniversary World Tour vie meidät takaisin kaiken alkuun. Luvassa on tulta ja verta, kaikkea sitä, millä järkytimme maailmaa kauan sitten. Olemme tarjonneet tällaisen setin aiemmin vain kerran: ensimmäisellä maailmankiertueellamme - ja nyt taas. Tervetuloa kanssamme W.A.S.P.:in alkulähteille, yhtyeen pääjehu Blackie Lawless toivottaa tiedotteessa.