Tukkeutuneet sadevesikaivot ja sulava lumi aiheuttavat tulvia Vantaalla – Sotungissa suljettiin tie, Vihdintiellä vaikeuksia

Lumi, loska, sulava lumi ja tulvivat sadevesikaivot aiheuttavat ongelmia Vantaalla. Kadut ovat paikoin paitsi loskaisia, myös hyvin liukkaita.

Tulvimisen takia Sotungissa sijaitseva Nybyggetintie on jouduttu katkaisemaan liikenteeltä välillä Mäntykummuntie-Sotungintie. Tasakalliontien parkkialueelle ajetaan Kalkkiuunintien tai Mäntykummuntien kautta.

Vihdintiellä Variston kohdalla liikennettä hidastaa tien tulviminen.

Vantaan kaupunki kertoo tiedotteessaan, että kaupungin kunnossapito työskentelee täydellä teholla hiekoittaen katuja, auratessaan lunta ja kuljettaessaan lunta lumenvastaanottopaikoille. Lumenvastaanottopaikat sijaitsevat Kulomäessä, Koisotiellä ja Vehkalanmäessä.

Kaupungin vastuulla on noin 1600 kilometriä aurattavia teitä. Sadevesikaivojakin on tuhansia.

Kaupunki muistuttaa tiedotteessaan, että yksityisillä alueilla vastuu aurauksesta, hiekoituksesta ja sadevesikaivojen avoinna pitämisestä on kiinteistön omistajalla. Kiinteistönomistajat voivat sulattaa tontillaan olevia kiinni jäätyneitä sadevesikaivoja kuuman veden avulla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut