Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Poliisi julkisti lisätietoja epäillystä väkivaltarikoksesta Espoossa: Harri Puhjoa etsitään murhasta

Länsi-Uudenmaan poliisi tiedotti maanantaina epäillystä väkivaltarikoksesta Espoossa. Tapausta tutkitaan murhana, ja teosta epäillään Harri Puhjo -nimistä miestä, jota poliisi ei ole vielä tavoittanut. Poliisi julkaisi siksi miehen nimen, kuvan sekä tuntomerkit ja pyytää edelleen havaintoja hänen liikkeistään.

Epäilty rikos tapahtui kerrostalossa Haukilahdessa sijaitsevalla Kuhatiellä noin kello 10. Rikoksen uhri on noin 30-vuotias nainen, jonka epäilty tunsi kehonrakennusharrastuksen kautta. Epäilty oli määrätty uhria koskevaan lähestymiskieltoon.

Poliisin tietojen mukaan on mahdollista, että teosta epäilty mies voi liikkua pääkaupunkiseudulla tai Etelä-Suomen alueella laajemminkin. Poliisi pyytää, että reaaliaikaiset havainnot miehestä ilmoitetaan hätänumeroon 112.

Muut havainnot voi välittää sähköpostitse osoitteeseen vihjeet.lansi-uusimaa@poliisi.fi tai puhelinnumeroon 0295 413 031 (vastaaja).

Puhjo on keski-ikäinen, roteva, 173 senttimetriä pitkä, lyhythiuksinen ja hänellä on harmaa sänkiparta. Lisäksi hänellä on ruskea tai tumma takki, jossa on karvakaulus, mustat housut ja musta pipo, jossa on tummia raitoja.