Toivesävelillä halutaan ilahduttaa erityisesti yhtä vantaalaista kohderyhmää – toisen tuotantokauden solisteina laulavat Mikael Konttinen ja Jepa Lambert

Toivesäveliä-ohjelmasta nähdään pian toisen tuotantokauden jaksot. AlfaTV:llä pyörivä toivemusiikille omistettu ohjelmasarja on kaikkien seurattavissa, mutta erityisesti musiikki on suunnattu Vantaan yksin kotona asuvien vanhus- ja vammaispalveluiden asiakkaiden sekä heidän läheistensä iloksi.

Ohjelmasarja syntyi, kun yksin asuvia vanhuksia ja vammaisia haluttiin muistaa koronapandemian aiheuttaman eristyksen aikana. Sarjan ovat yhteistyössä toteuttaneet Vantaan kulttuuripalvelut, Vantaan vanhus- ja vammaispalvelut, Vantaan Viihdeorkesteri ja AlfaTV.

Uusi kausi alkaa lauantaina 5. maaliskuuta kello 21. Uusinta on kuultavissa maanantaina kello 14.

Ohjelman jaksot on koostettu kohderyhmältä saaduista toivekappaleista ja niihin liittyvistä tervehdyksistä. Toivesävel voi olla nuoruusajan musiikkia tai johonkin muuhun tärkeään elämänvaiheeseen liittyvä laulu, joka nostattaa mieleen muistoja. Ensimmäisessä jaksossa kuullaan muun muassa kappaleet Viidestoista yö ja Can you feel the love tonight .

Musiikin lomassa tutustutaan vanhusten ja vammaisten päivätoimintaan. Myös omaishoitajien näkökulma on esillä.

Solistina ja juontajana jo viime kaudella mukana ollut Mikael Konttinen saa rinnalleen taustalaulajana paljon tv-työtä tehneen Jepa Lambertin, joka on tuttu muun muassa Elämäni biisit -ohjelmasta. Vantaan Viihdeorkesteri Ensemblen kapellimestarina toimii trumpetisti Tero Lindberg.

Lue myös:

Huippumuusikot tempaisevat Vantaalla – ikivihreitä sisältävä etäkonsertti striimataan vanhusten iloksi

Taavitsainen ja Konttinen vievät viihdettä hoivakoteihin – Iskelmäkaksikon kiertue alkaa Varistosta

Pyörätuolitanssin opit testattiin Mikael Konttisen tahdissa – katso video

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Mainos: HotLips

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut