Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Hakunilan musiikkiviikko pursuaa sielukkuutta – esityksissä musiikkia soulista virsiin

Hakunilan musiikkiviikon aloittaa laulun, leikin ja liikunnan iloa pursuava muskarikirkko sunnuntaina 6. maaliskuuta kello 16 Hakunilan kirkossa.

Maanantaina on hiljentymisen vuoro Länsimäen kirkossa kello 19 rukouslaulumessussa, jossa mukana on Vox Silentii: J ohanna Korhonen ja Hilkka-Liisa Vuori.

Laulaja Eva Vikman, pianisti Lassi Kouvo ja kitaristi Petri Krzywacki esittävät tuttuja virsiä jazzmaustein Hakunilan kirkossa tiistaina kello 18. Keskiviikkona kello 12 soi romantiikan ajan laulu- ja pianomusiikki, jota esittävät baritoni Paulus Hartikainen ja pianisti Kaisa Pulkkanen.

Torstaina kello 18 Jepa Lambert tulkitsee soul- ja gospel-klassikoita pianisti Maria Ilmoniemen kanssa. Perjantaina helisee kannel, kun kansamuusikko ja kanttori Senni Valtonen improvisoi ja tulkitsee virsisävelmiä kello 19.

Lauantain iltamusiikkihetki soi folk-henkisesti Hakunilan kirkon Facebook-sivulla kello 18. Musiikkiviikon päättää 13. maaliskuuta kello 12 alkava päätösmessu pääteoksenaan Johann Friedrich Faschin Brockes-passio Barokkiyhtye Galantinan solistien laulamana.

Tilaisuuksiin vapaa pääsy, ohjelma- ja kolehtituoton saa Yhteisvastuukeräys.