Poliisin lupapalvelut pahoin ruuhkautuneet Vantaalla – odotusajat ilman ajanvarausta jopa useita tunteja

Poliisin lupapalvelut ovat pahoin ruuhkautuneet Vantaalla viime aikoina.

Odotusajat ilman ajanvarausta ovat olleet jopa tunteja, sillä lupapalvelupisteisiin on tullut tavallista enemmän asiakkaita ilman etukäteen varattua aikaa.

Myös Helsingin ja Länsi-Uudenmaan poliisilaitokset ovat kertoneet, että lupapalvelupisteet Helsingissä ja Espoossa ovat ruuhkautuneet.

– Passia ja henkilökorttia ei kannata hakea seuraavien päivien aikana, ellei se ole välttämätöntä, sillä ilman etukäteen varattua aikaa lupapalvelupisteessä saattaa joutua odottamaan useita tunteja. Kannattaa siis siirtää lupapalveluissa asioiminen suosiolla tuonnemmaksi, kertoo Itä-Uudenmaan poliisin ylikomisario Markku Koskimäki tiedotteessa.

Ajanvarauksella sovitun ajan henkilökortin tai passin uusimiseen saa Vantaalla nyt noin kuuden viikon päähän.

– Ajanvaraukseen aukeaa välillä vapaita aikoja, kun asiakkaat peruvat aikoja. Jos haluat hoitaa lupa-asian ilman jonotusta, kannattaa seurata tilannetta aktiivisesti poliisin nettisivuilla, Koskimäki vinkkaa.

Ajan poliisin lupapalveluihin voi varata poliisin nettisivuilla. Koskimäki muistuttaa, että useimmat lupa-asiat pystyy hoitamaan poliisin sähköisten palvelujen kautta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut