Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Naistenpäivän voi aloittaa aamiaisen ja musiikin voimin Koivukylän Kirnussa – paikalla myös vastavalittuja aluevaltuutettuja

Kansainvälisen naistenpäivän aamun tiistaina 8. maaliskuuta voi aloittaa katetun aamiaispöydän äärellä Koivukylän asukastilassa Kirnussa (Hakopolku 2).

Kello 7–10 jatkuvan nonstop-aamiaisen lisäksi aamuun antaa potkua ohjelma, jonka musiikista vastaavat Voice of Finland 2021 -hopeamitalisti Elise-Juliette Njila, Operamenton tenorit Matti Pasanen ja Klaus Pennanen, pianisti Pär Colerus ja Vantaan musiikkiopiston nuoret solistit.

Asiaakin on tarjolla teemalla ”Naisten kädet sotessa”. Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vastavalitut aluevaltuutetut kertovat, millaisin tavoittein he ryhtyvät uudistamaan sosiaali- ja terveyspalveluja. Miten vaikuttaa se, että selvä enemmistö valtuutetuista on naisia? Aluevaltuutetut vastaavat myös kaupunkilaisten kysymyksiin.

Tapahtuma aamiaisineen on maksuton.

Kansainvälisen naistenpäivän ohjelmallinen aamiainen järjestetään Koivukylässä jo 20. kerran. Kaupungin tukeman tilaisuuden järjestäjänä on suuralueen 26 järjestön yhteistyöjärjestö Toimiva Koivukylä-Toimari ry.

Kansainvälistä naistenpäivää on vietetty 1900-luvun alkupuolelta lähtien.YK vahvisti päivän vieton vuonna 1975, jota vietettiin kansainvälisenä naisten vuotena. Suomessa naistenpäivää on vietetty vuodesta 1990 lähtien.

Lue myös:

Koivukylän asukastoiminnalla on Kirnussa nyt lähes 900 neliötä valoisaksi remontoitua tilaa