Livemusiikki raikaa ja taide hurmaa taas Länsi-Vantaalla kesällä: esiintyjiä haetaan nyt Kesälavalle ja Martinuksen Backstagelle

Vantaan kaupunki hakee esiintyjiä Länsi-Vantaalla ensi kesänä järjestettäviin kulttuuritapahtumiin.

Esiintyjiä etsitään sekä Vantaan Kesälavalle että Kulttuuritalo Martinuksen Backstagelle pääasiassa Vantaalta.

Mukaan mahtuu niin esittävää taidetta kuin liikunnallisia aktiviteettejakin, mutta painotus molemmilla lavoilla on musiikissa.

Viime vuonna aloitettu Vantaan Kesälava -toiminta jatkuu odotetusti Myyrmäessä, ja paluun tekee myös Martinuksen Backstage Martinlaaksossa.

Kesälavan ohjelma koostuu pääosin monenikäisten musiikkitarjonnasta. Ohjelmaa on kesäkuusta elokuun loppuun, ja lavalle pääsevät esiintymään paikalliset seurat, amatööritaiteilijat, nuoret aloittelevat taiteilijat ja tanssiryhmät.

Myyrmäessä nähdään myös tunnettuja artisteja. Lava työllistää yhdistyksiä, freelancetaiteilijoita ja muita tapahtuma-alan toimijoita.

Lue lisää: Myyrmäen Kesälavan artistilista on julkaistu – Anssi Kela, Kalevauva, Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble...

Martinus Backstage pidetään toista kertaa Martinuksen takapihan puistossa 5.–27. elokuuta.

Kuukauden pituinen tapahtuma tarjoaa ohjelmaa kolmena päivänä viikossa.

Tapahtuma keskittyy tänä vuonna livemusiikkiin ja lasten ohjelmaan ja tarjoaa esiintymismahdollisuuden lahjakkaille uusille tulokkaille.

Kesälavan keikat ja Martinus Backstage ovat ilmaisia, kaikille avoimia tapahtumia.

Kaupungin tarkoituksena on elävöittää Vantaan kulttuurielämää pitkän koronatilanteen jälkeen varsinkin ulkona järjestettävin tapahtumin.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut