Jos se olisi maailmantähdistä kiinni, Olympiastadionilla raikaisi rokki kenties yölläkin – HS: Lautakunta pohtii nyt asiaa

Helsingin Olympiastadionille esiintymään saapuvat maailmantähdet haluavat, että heidän keikkansa voisi jatkua aiempaa pidempään. Asiasta uutisoi Helsingin Sanomat verkkosivuillaan.

Aiemman voimassa olleen linjauksen mukaan yli kello 22 jatkuvia konsertteja on saanut olla kesän aikana esimerkiksi Olympiastadionilla kymmenen ja Malmin entisellä lentokentällä seitsemän. Nyt maailmantähdet ovat kertoneet halustaan sen suhteen, että keikat voisivat jatkua vielä tuota myöhempäänkin.

Helsingin Sanomat kertoo, että kaupunkiympäristölautakunnan ympäristö- ja lupajaosto on pohtinut mahdollisuutta lisätä myöhäiseen iltaan jatkuvia konserttipäiviä.

– Lähtökohtaisesti mielestäni on hyvä, että konsertteja voi järjestää myös myöhään, mutta tasapainoilu on hankalaa, jottei tietyn alueen asukkaille tule kohtuutonta haittaa, toteaa jaoston puheenjohtaja Sanna Rossi (vihr.).

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut