Voin sähköpotkulautaan tuli uusi ominaisuus – "Toivomme, että käyttäjät hyödyntävät tätä turvallisuusominaisuutta mahdollisimman paljon"

Sähköpotkulaudoistaan tunnettu Voi Technology palauttaa sähköpotkulautansa talvitauolta jälleen toimintaan maalis-huhtikuussa. Potkulaudat olivat pois käytöstä runsaan lumen ja jäisten pyöräteiden vuoksi.

Voi tuo esimerkiksi Helsinkiin uuden, entistäkin turvallisemman sähköpotkulautamallin.

– Voin Voiager 4 -sähköpotkulautamallissa ja aivan uudessa Voiager 5:ssä on suuntavilkku, ja toivomme, että käyttäjät hyödyntävät tätä turvallisuusominaisuutta mahdollisimman paljon, Voin Suomen maajohtaja Reetta Alastalo kertoo tiedotteessa.

Voaiger 5:ssä on lisäksi aiempaa suurempi etupyörä ja renkaan urasyvyyttä on lisätty turvallisuuden parantamiseksi. Lisäksi tien ja sähköpotkulaudan välistä korkeutta on lisätty, minkä ansiosta lauta kulkee tasaisemmin myös kuoppien yli. Lisäksi uuden mallin jarruja on entisestään tehostettu. Uusi malli tulee aluksi Helsinkiin.

Mainos: HotLips

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut