Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Lue Vantaan Sanomien uusi kuukausiliite Selkovantaalainen täältä!

Kiinnostaako kiipeilyyn tutustuminen matalilla seinillä paksujen patjojen turvaamana? – Vantaalaiset nuoret aikuiset voivat kokeilla boulderointia maksutta

Vantaalaisilla nuorilla aikuisilla on mahdollisuus päästä kokeilemaan ja kehittämään kiipeilytaitojaan maksuttomasti Tammiston kiipeilyareenassa (Tammiston kauppatie 10) keskiviikkoisin kello 12 alkaen.

Kiipeily eli boulderointi ei ole aloittelijallekaan vaikeaa, ja matalilla seinillä voi kiipeillä ilman valjaita. Jos ote lipeää, putoaminen on täysin turvallista alla olevien paksujen patjojen ansiosta.

Kiipeilykeskiviikkoihin ilmoittaudutaan osoitteessa linktr.ee/nuoretaikuisetvantaa. Ryhmään mahtuu kahdeksan kiipeilijää, ja ilmoittautuneita on kello 12–13 paikan päällä vastassa nuorten aikuisten palveluiden työntekijä. Vastaanoton jälkeen boulderointi on vapaata.

Vantaa tarjoaa nuorille aikuisille mahdollisuuden maksuttomaan harrastus- ja vapaa-ajan toimintaan yhteistyössä eri toimijoiden kanssa. 18–29-vuotiaille suunnattu toiminta on avointa kaikille ja jokainen saa olla oma itsensä kansalaisuuteen, taustaan, kieleen, vakaumukseen, terveyteen, sukupuoleen tai seksuaaliseen suuntautumiseen katsomatta.

Valittavana on monenlaista tekemistä, joista löytää lisätietoa täältä.

Lue myös:

Tammiston kiipeilyareena aukeaa – Tilaa on lähes tuhat neliömetriä