Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

IL: Pikaruokaketju Hesburgerin ongelmat työsuojelussa jatkuvat – puutteita on havaittu esimerkiksi valaistuksessa ja lattioiden liukkaudessa

Pikaruokaketju Hesburgerin ongelmat työsuojelussa ovat jatkuneet edelleen senkin jälkeen, kun viime syksynä uutisoitiin työntekijöiden nimettömistä Jodel-viesteistä, jotka viestivät vakavista puutteista ketjun päivittäistoiminnassa.

Iltalehti kertoo, että Hesburgerille on annettu syksyn jälkeen edelleen ohjausta työsuojelutarkastuksissa, vaikkakaan montaa tarkastusta ei ole sen jälkeen ehditty pitää.

Ketjun toiminnassa havaitut ongelmat ovat liittyneet edelleen esimerkiksi nostotyön ergonomiaan, puuteelliseen valaistukseen, ilmastointiin ja lattioiden liukkauteen.

Viestintäpäällikkö Petteri Pohjonen kommentoi lehdelle, että ketju on ryhtynyt toimintaan puutteiden osalta. Pohjosen mukaan työvoimaa on palkattu lisää, kiiretilanteessa ravintolat voivat tilapäisesti sulkea eri tilauskanavia ja lisäksi perehdytystunteja on lisätty uusille työntekijöille.