Nuortenkeskus Nuppi löysi tilat Länsi-Vantaalta – Laajentumisen ansiosta apua saa jatkossa yli 1 000 nuorta enemmän

Nuortenkeskus Nuppi aloittaa kevään aikana toiminnan Myyrmäessä sijaitsevassa Virtatalossa. Tarkkaa ajankohtaa ei vielä ole tiedossa.

Nuppi toimii tällä hetkellä Tikkurilassa. Lisäksi Nupilla on ollut niin sanottu satelliittitoimipiste Myyrmäessä nuorisotila Arkin yhteydessä sekä Koivukylän avoimen kohtaamispaikan yhteydessä. Jatkossa Nuppi toimii Tikkurilassa tutuissa tiloissa Vernissakadulla että Myyrmäessä Virtatalossa. Myös satelliittitiloja hyödynnetään jatkossa.

Vantaan kaupungin vs. psykososiaalisten palvelujen palvelupäällikkö Reetta Voutilainen tietää, että Nupin toiselle toimipisteelle on ollut kova tarve. Virtatalon tilat ovat aluksi väliaikaiset.

– Väliaikaiset tilat ovat pienemmät, mitä tarve on. Toivomme, että saamme tulevaisuudessa Virtatalosta pysyvät suuremmat tilat. Tämä on kuitenkin hyvä alku, Voutilainen sanoo.

Suuremmat tilat vaativat Voutilaisen mukaan remonttia.

– Tulemme huhtikuussa esittämään toiveemme suuremmista remontoidusta tiloista Vantaan toimitiloista vastaavalle taholle, hän selvittää.

Voutilaisen mukaan Nupin toiselle toimipisteelle etsittiin tiloja ennen kaikkea Myyrmäestä.

– Virtatalo sijaitsee juna-aseman vieressä, joten sinne on helppo päästä, hän sanoo.

Nuppi auttaa 13–21-vuotiaita nuoria sekä heidän vanhempiaan mielenterveys- ja päihdeasioissa.

Voutilaisen mukaan Nupin Myyrmäen toimipisteeseen tullaan palkkaamaan kaikkiaan 14 uutta työntekijää, joka tarkoittaa nuortenkeskuksen ammattilaisten tiimin henkilömäärän tuplaantumista. Rekrytointeja on jo käynnissä.

Viime vuonna nuortenkeskus auttoi yli 1300 nuorta ongelmissaan. Voutilainen sanoo, että toisen toimipisteen ansiosta asiakasmäärä on mahdollista tuplata. Nuppi tarjoaa jatkossa samoja palveluita idässä ja lännessä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut