Vantaan rairuoholive tulee taas – suora lähetys alkaa siementen istutuksella ja sen jälkeen ruohon kasvua seurataan yötä päivää

Pääsiäisruohon kasvamista pääsee taas seuramaan reaaliajassa, kun Vantaan seurakuntien rairuoholive aloittaa lähetyksen tiistaina 5. huhtikuuta. Seurakuntien tiedotteessa kerrotaan, että lähetys alkaa kello 14 siementen istutukseksella.

Rairuoholive virittää sen katsojat pääsiäisen odotukseen. Rairuoholivellä seurakunnat haluavat tiedotteen mukaan herättää ihmiset huomaamaan, että aina on toivoa, myös näinä Ukrainan sotauutisten aikoina.

– Rairuoholive myös tarjoaa mahdollisuuden pysähtyä hetkeksi vaikka omien ajatusten, rukouksen tai hiljaisuuden äärelle, kertoo Vantaan seurakuntien viestinnänsuunnittelija Lotta Numminen tiedotteessa.

Ruohostriimaus on Nummisen ideoima, ja se toteutetaan nyt toisen kerran. Viime vuonna rairuoholive keräsi yli 12 000 katsomiskertaa Kirkko Vantaalla Youtube-tilillä.

Numminen kannustaa kokeilemaan myös oman pääsiäisruohon tai vaikka maissin ja herneen idättämistä.

Pääsiäisruohon kasvamista seurataan livenä pääsiäisen pyhien yli.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut