Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tikkurilan kesäterassin paikka on päätetty – "Yrittäjä valitaan laadun perusteella"

Tikkurilaan ei tule tänä kesänä suurterassia viime vuoden tapaan.

Kaupunki on päättänyt, että viimevuotista pienempi kesäterassi tulee kaupungintalon edustalle, taidelainaamon eteen. Terassi tulee olemaan kooltaan noin 400 neliötä.

Vantaan kaupungininsinööri Henry Westlinin mukaan terassille saadaan mahtumaan noin 300 asiakaspaikkaa.

– Yrittäjä valitaan tarjouskilpailulla laadun perusteella. Terassilla tulee olla monipuolista ja laadukasta ruokaa sekä juomaa, Westlin sanoo.

Westlin lisää, että paikkaan voi tulla myös kahvila. Tärkeää on, että tarjolla on ruokaa, ei vain juomaa. Terassinpitäjäksi valitaan yksi yrittäjä mutta hän voi ottaa mukaan toimintaan kumppanin.

Tarjouskilpailu avataan lehti-ilmoituksilla tulevan viikonlopun aikana. Kaupunki toimittaa alueelle veden, sähköt ja järjestää wc-tilat. Yrittäjältä perittävä vuokra ei tule Westlinin mukaan olemaan kovin suuri.

Kilpailutus on kaikille avoin.

– Sanoisin, että hyvässä kilpailuasemassa ovat Asematien toisella puolella olevat ravintolat.

Terassilla on oltava säännöllinen aukioloaika, joka myötäilee alueen tapahtumien aikoja. Yrittäjän tulee huomioida myös ympäristöystävällisyys ja kestävä kehitys.

Myyrmäkeen tulevasta terassista ei ole vielä tehty päätöksiä. Kaupunki pohtii asiaa yhdessä Myyrmäki-liikkeen kanssa.

– Myyrmäkeen ei ole tulossa pelkkää terassia, vaan samaan paikkaan tulisi muutakin toimintaa. Yksi mahdollinen paikka olisi Isomyyrin lähellä oleva pysäköintilaitos, Westlin toteaa.

Tikkurilan terassia koskevia tarjouksia otetaan vastaan 22. huhtikuuta kello 16 asti. Tarkemmat tiedot tarjouskilpailusta löytyvät verkosta sivulta: vantaa.fi/tikkurilanterassi

Lue myös: Nyt on jo kiire – Minne tulevat Vantaan ensi kesän jättiterassit?