Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Pääsiäisen messusta löytyy taikalattia ja konserteissakin riittää valinnanvaraa – kurkkaa pääsiäisen ajan menovinkit tästä

Pääsiäisen aikaan Vantaalla riittää tapahtumia. Kirkot täyttyvät musiikista, messuista ja tapahtumista. Ohjelmaa, pääsiäiseen liittyen tai ilman, löytyy niin teattereista kuin kirjastoistakin. Alla muutamia poimintoja lähiajan tapahtumista.

Mitä tehdä pääsiäisenä? Kurkkaa kaupungin tapahtumia menoinfostamme.

Kirjastossa askarrellaan pääsiäiskoristeita

Tipuja, pupuja ja pääsiäiskortteja voi askarrella Koivukylän kirjastossa (Ojalehdonkuja 1) maanantaina 11. huhtikuuta.

Kello 14–18 pidettävä askartelupaja on tarkoitettu koko perheelle.

Pääsiäisen messusta löytyy taikalattia

Tikkurilan kirkossa (Asematie 12a) pidettävässä pääsiäismessussa nautitaan kaikilla aisteilla. Tavoitteena on huomioida eri tavoin havainnoivat ja aistivat ihmiset.

Sunnuntaina 17. huhtikuuta kello 10 pidettävässä messussa on muun muassa interaktiivinen taikalattia, joka herättää lattialla näkyvät kuvat eloon, kun ihminen liikkuu taikalattialla.

Messun evankeliumi myös tulkitaan tuoksuilla. Tuoksujen suunnittelusta vastaa Suomen ainoa parfymööri Max Perttula.

Mielensäpahoittaja hauskuuttaa näyttämöllä

Kirjailija Tuomas Kyrön romaaneista tuttu Mielensäpahoittaja hyppää näyttämölle Teatteri Vantaassa (Tikkurilantie 44). Esko Roineen ja Aimo Räsäsen tähdittämä näytelmä nähdään tiistaina 12. huhtikuuta kello 14 ja 19.

Lippuja (35,50/22 euroa) myy Netticket. Lippuja voi ostaa myös paikan päältä teatterin aulasta maanantaisin ja torstaisin kello 12–15.

Pääsiäisen aikaan kirkot täyttyvät musiikista

Sunnuntaina 17. huhtikuuta kello 18 Pyhän Laurin kirkossa (Kirkkotie 5) esiintyvät Edu Kettunen, Mika Kuokkanen, Johanna Iivanainen ja Mikko Iivanainen.

Konserttiin on vapaa pääsy, ohjelma maksaa 10 euroa.

Tikkurilan kirkossa kuullaan puolestaan gospelia, kun Gospel Helsinki -kuoro ja Ida Elina sekä Gospel Helsinki Band esiintyvät maanantaina 18. huhtikuuta kello 18. Vapaa pääsy, ohjelma 10 euroa.