Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nordean verkkopalveluissa taas ongelmia: tilin saldo voi näyttää nollaa – Nordea: ei palvelunestohyökkäys

Nordean verkkopalveluissa on ongelmia, joiden vuoksi tilin saldo voi näyttää nollaa. Asiasta kertovat useat asiakkaat sosiaalisessa mediassa ja myös Nordea on vahvistanut tiedon.

– Osalla asiakkaista ilmenee ongelmia säästötilien tilisiirroissa ja saldotietojen päivittymisessä. Tutkimme ongelman syytä ja korjaamme sen mahdollisimman pikaisesti, Nordean asiakaspalvelu kirjoittaa Twitterissä.

Viestiin tulleen kommentin mukaan myös käyttötileillä on ongelmia.

Usean tiedotusvälineen mukaan Nordea on tiedottanut, että sen kortit toimivat kuitenkin normaalisti.

Verkkohäiriöitä seuraavan Downdetector-sivuston mukaan Nordean palveluista alkoi tulla ilmoituksia noin kello 11 tänään. 39 prosenttia ilmoituksista on koskenut saldoja, 33 prosenttia mobiilipalveluita ja 28 prosenttia verkkopankkia.

Sivustolla on tämänpäiväisistä ongelmista pari asiakaskommenttia.

– Olen edelleen sitä mieltä että Nordean olisi parempi ilmoittaa milloin palveluja on mahdollista käyttää. Palvelumaksut kyllä peritään, yksi valittaa.

Nordealla oli laajoja ongelmia viimeksi vain pari viikkoa sitten.

Maaliskuun alussa Nordealla oli vaikeuksia palvelunestohyökkäyksen vuoksi. Tällä kertaa kyse ei ole palvelunestohyökkäyksestä, sanotaan Nordean asiakaspalvelusta Twitterissä.

Tänään valtionhallintoon on kohdistunut palvelunestohyökkäys.

Nordean tämänpäiväisistä ongelmista kertoi ensimmäisenä Taloussanomat.

Muokattu 8.4.2022 kello 14.31: Lisätty tieto, että kyse ei ole palvelunestohyökkäyksestä ja poistettu Taloussanomat-lainaus, jossa sanottiin, ettei Nordea ole ottanut asiaan kantaa. Tarkennettu valtionhallinnon osuutta: siinä on kyseessä palvelunestohyökkäys. Kello 16: Poistettu kohta, jossa sanottiin, ettei Nordea ole ottanut kantaa.