Nyt pääsee parketille – Simonkylässä tanssitaan lattareita ja ikivihreitä

Vapaa-aika: Vantaan Tanssitaito -yhdistyksen kevätkausi päättyy levynsä julkaisevan Marino & Sunrise Orchestran tahdissa.

Vipattako tanssijalka? Jos, niin siinä tapauksessa kannattaa suunnata Simonkallion kouluun perjantai-iltana. Siellä pidetään Vantaan Tanssitaito ry:n kevätkauden päättäjäistanssit Marino & Sunrise Orchestran tahdissa.

Orkesterinjohtaja ja laulusolisti havukoskelainen Harri Heinonen lupaa, että tanssijoille on luvassa monipuolinen ilta parketilla. Orkesteri soittaa latinohelmiä, 1960-luvun ikivihreitä, valsseja ja muita paritanssikappaleita. Jalalla pannaan koreasti myös vauhdikkammilla jive- ja rokkikappaleilla.

Pitkän iltatyön tanssimusiikin parissa tehnyt Heinonen sanoo, että he haluavat soittaa hiukan vanhemmalle väelle. Heille jotka ovat tottuneet käymään tansseissa, mutta vähenevien tanssipaikkojen ja viimeksi vielä korona takia ovat joutuneet pitämään tanssikenkiään kaapissa.

Sunrise-orkesterissa soittavat basisti Heinosen lisäksi Raimo "El Papa" Korhonen trumpettia, Martti Franck pianoa ja Eero Verkko rumpuja.

Tanssi-ilta on myös pitkäaikaisen orkesterin levynjulkaisukeikka. Kauan sitten -levyllä soivat Heinosen mukaan 60-luvun "parhaat" tanssikappaleet ja muut hyväntuulen melodiat sekä latinalaisen musiikin klassikot.

Kauan sitten -albumi on saanut nimensä Maria Teresa Veran säveltämästä Veinte años -laulusta, joka on sanoittanut suomeksi Jaana Lappo.

Vantaan Tanssitaito -yhdistyksen kevätkauden päättäjäiset ja Marino  & Sunrise Orchestan julkaisutanssit pidetään Simonkallion koulun jumppasalissa (Simonkalliontie 1) perjantaina 22. huhtikuuta kello 18–21.30. Liput maksavat kuusi euroa.

Täälläkin tanssitaan

Pavilla ja Puistokulmassakin laitetaan kannat kattoon

Helsinki-Pavi avasi tanssikautensa pääsiäisenä. Perjantaina 22.4. Itä-Hakkilassa tanssitaan Sinitaivaan tahtiin klo 20–00.30 ja sunnuntaina 24.4. aloitetaan jo klo 17, kun Sami Rosholm & Casanova nousevat lavalle.

Perjantain liput maksavat 17/12 euroa ja sunnuntaina 14/10 euroa.

Tiistaitansseja pidetään Puistokulmassa Hiekkaharjussa klo 13–16. Seuraavan kerran 26.4. tanssittaa Timo Lahtimo Duo.

Puistokulman tiistaitansseja järjestää Hakunilan Eläkeläiset. Liput tansseihin maksavat 10 euroa.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Kun tilaat uutiskirjeen, saat päivittäin sähköpostiisi tärkeimmät paikalliset uutiset. Uutiskirje lähetetään sähköpostiisi joka päivä kello 14.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut