Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Nyt pääsee parketille – Simonkylässä tanssitaan lattareita ja ikivihreitä

Vapaa-aika: Vantaan Tanssitaito -yhdistyksen kevätkausi päättyy levynsä julkaisevan Marino & Sunrise Orchestran tahdissa.

Vipattako tanssijalka? Jos, niin siinä tapauksessa kannattaa suunnata Simonkallion kouluun perjantai-iltana. Siellä pidetään Vantaan Tanssitaito ry:n kevätkauden päättäjäistanssit Marino & Sunrise Orchestran tahdissa.

Orkesterinjohtaja ja laulusolisti havukoskelainen Harri Heinonen lupaa, että tanssijoille on luvassa monipuolinen ilta parketilla. Orkesteri soittaa latinohelmiä, 1960-luvun ikivihreitä, valsseja ja muita paritanssikappaleita. Jalalla pannaan koreasti myös vauhdikkammilla jive- ja rokkikappaleilla.

Pitkän iltatyön tanssimusiikin parissa tehnyt Heinonen sanoo, että he haluavat soittaa hiukan vanhemmalle väelle. Heille jotka ovat tottuneet käymään tansseissa, mutta vähenevien tanssipaikkojen ja viimeksi vielä korona takia ovat joutuneet pitämään tanssikenkiään kaapissa.

Sunrise-orkesterissa soittavat basisti Heinosen lisäksi Raimo "El Papa" Korhonen trumpettia, Martti Franck pianoa ja Eero Verkko rumpuja.

Tanssi-ilta on myös pitkäaikaisen orkesterin levynjulkaisukeikka. Kauan sitten -levyllä soivat Heinosen mukaan 60-luvun "parhaat" tanssikappaleet ja muut hyväntuulen melodiat sekä latinalaisen musiikin klassikot.

Kauan sitten -albumi on saanut nimensä Maria Teresa Veran säveltämästä Veinte años -laulusta, joka on sanoittanut suomeksi Jaana Lappo.

Vantaan Tanssitaito -yhdistyksen kevätkauden päättäjäiset ja Marino  & Sunrise Orchestan julkaisutanssit pidetään Simonkallion koulun jumppasalissa (Simonkalliontie 1) perjantaina 22. huhtikuuta kello 18–21.30. Liput maksavat kuusi euroa.